120

Huisartspraktijken hebben met succes een aanvraag gedaan voor de Tolkentelefoon om makkelijker met patiënten te kunnen communiceren.

8

Huisartspraktijken hebben een positief oordeel gekregen voor hun projectaanvraag voor bijvoorbeeld praktijkscan van Pharos of extra vergoeding voor statushouders.

34

Huisartspraktijken hebben toestemming ontvangen voor declaratie van uurconsulten en/of Multi Disciplinair Overleg (MDO).

29

Huisartspraktijken hebben vouchers aangevraagd en gekregen voor trainingen om communicatieve of andere vaardigheden te vergroten.

Herkent u dit?

U wilt graag de beste zorg bieden aan al uw patiënten, maar soms voelt het alsof u tegen de stroom in zwemt. Miscommunicatie, culturele verschillen en tijdsdruk maken uw werk uitdagend. U wilt uw patiënten écht begrijpen en effectief helpen, maar de realiteit is soms weerbarstig.

Hier komt het Achterstandsfonds in beeld. Wij begrijpen uw uitdagingen en bieden concrete oplossingen om uw praktijk te versterken:

  • Extra geld voor verbeterprojecten waar medewerkers tijd aan kunnen besteden.
  • Meedenken/advisering over de oplossingen die de problemen het beste wegwerken.
  • Trainingen en workshops over beter omgaan met andere culturen of mensen met lage gezondheidsvaardigheden (lage SES)
  • Het bieden van financiering voor een tolkentelefoon.
  • Extra financiering voor een uur consult.
  • Geld voor Multi Disciplinair Overleg (MDO) over een patiënt

Praktijkgerichte expertise

Het achterstandsfonds beschikt over diepgaande kennis van huisartsenpraktijken, gebaseerd op jarenlange ervaring met het ondersteunen van talloze praktijken. Deze hands-on ervaring stelt ons in staat om effectief en realistisch advies te geven.

Begrip voor uitdagingen

We begrijpen als geen ander de complexe uitdagingen waarmee huisartsenpraktijken worden geconfronteerd bij het voldoen aan kwaliteitsnormen. Onze ondersteuning is specifiek gericht op het overbruggen van deze kloof.

Bewezen verbeterstrategieën

Met onze schat aan praktijkervaring kunnen we concrete, werkbare oplossingen bieden voor het aanpassen en verbeteren van uw praktijk. We weten wat werkt en wat niet.

Toegang tot expertnetwerk

Via ZONH bieden we toegang tot een breed netwerk van experts, zoals Pharos. Deze unieke combinatie van financiële middelen en professionele contacten versterkt onze ondersteuning aanzienlijk.

Waarom wachten? Maak meteen gebruik van de mogelijkheden van het achterstandsfonds.

Het is makkelijker dan u denkt en we helpen u met elke stap.

Meld u aan voor onze mailinglijst. Dan houden we u op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden.

We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Lees hier onze privacy verklaring.